Sexologen rennes ned av henvendelser:
– Det yngste paret er 23 og 25 år

Sexolog og parterapeut Linda Bjørnsand møter mange fortvilte par i døra på kontoret i Lillestrøm. Den nye trenden er at de som kommer er stadig yngre, og flere single tar også kontakt, forteller hun.

Flere single oppsøker terapeut – Jeg ser en klar forskjell på hvem som henvender seg før og nå. Nå er det stadig flere single som kommer hit. De sitter alene og isolert. De sitter inne med mange følelser som ensomhet og nærhet, og de savner å bli sett. Det er urovekkende å se at det kommer flere med disse utfordringene nå, sier Bjørnsand. De som kommer alene sliter ofte med både angst og vonde tanker, forteller Bjørnsand. – Jeg ser det veldig i sammenheng med det som sies om at det er økt depresjon nå, særlig i den unge aldersgruppen….

Les hele artikkelen på Romerikes blad her

Publisert 11/4 2021 i Romerikes blad
Skrevet av Tonia Kvernmo
Foto: Vidar Sandnes