Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://fortroligsamtale.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer og Media

Det vil ikke være mulig å legge inn kommentarer eller bilder på denne siden. Bilder og tekster fra denne siden er forbeholdt Fortrolig Samtale og kan ikke brukes uten samtykke. Kommentarer som blir prøvd og lagt til vil bli slettet så fort det er mulig. Vi ønsker en side med minst mulig spam.

Kontaktskjemaer

Informasjonen som blir skrevet i kontaktskjema er mellom meg (Fortrolig samtale) og de som skriver. Det vil ikke bli lagret på noe nettside eller brukt til andre enn samtalene det gjelder.

Informasjonskapsler

Informasjonskapslene som blir brukt på denne siden er kun de samme som du styrer fra din egen nettleser for å at nettsiden skal fungere raskere og bedre. De kan du skru av eller styre i din nettleser. (se også fonter)

Google Fonter

Denne siden bruker Google font. Google sporer fontene for bedre opplevelse og brukervennlighet og tilpasset nettleser. De kan lagre/hente data om ditt besøk, hvilken nettleser du bruker og hvor du befinner deg.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Fortrolig Samtale bruker Google Analytics for å se antall besøkende på siden. Data om besøk vil bli spart på i 14 mnd. Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på og vi vil både oppgi data og eventuelt slette noe.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger med noen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på og vi vil både oppgi data og eventuelt slette noe.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Men pr i dag så har vi ikke kommentarmuligheter på siden.

Din kontaktinformasjon

Fortrolig Samtale
Kontoradresse:
Nittedalsgata 21,
2000 Lillestrøm

Tlf: 950 56 802

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi har ingen personopplysninger lagret.

Våre rutiner for datalekkasjer

Det er ikke behov for ekstra rutiner slik nettsiden er i dag.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Ingen

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Ingen

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Ingen