Dette er en terapitjeneste som jeg tilbyr til deg/ dere som ikke ønsker den terapeutiske settingen med å sitte i et terapirom med en terapeut.

Walk and talk forløpet foregår slik: Vi møtes utenfor kontoret hvor jeg har med en kaffe til deg. Deretter går vi sammen rundt Nitelva denne turen tar enten 60 min eller 90 min alt etter som hva du ønsker.

Jeg ønsker å normalisere bruken av terapi og at det skal være en lav terskel for deg å ta kontakt dersom du trenger noen å lufte tankene dine med. Walk and talk terapi er en fin måte å lufte det som kjennes vanskelig i naturomgivelser. Å vandre i naturen mens vi snakker gir rom for andre muligheter enn det vi har i et tradisjonelt terapirom.

Naturen sammen med bevegelse er terapi i seg selv og gir oss andre impulser som bidrar til at man kan føle seg friere.
Været, omgivelsene og dagsformen er med på å farge møtet.

Walk and talk er en super terapiform for de som sliter med angst og depresjon hvor vi sammen får praktisert oppmerksomt nærvær som er mindfulness under sakte gange.

Jeg vil gjerne ha deg med på luftetur og høre hva du har på hjertet.

La oss ta den vanskelige samtalen

Jeg tar også imot andre typer relasjon som : venner, søsken , kolleger, forelder-barn med mer.

Bestill en time

Du trenger ingen henvisning fra lege. Jeg har kort ventetid og holder av tid til akutt timer hver uke.

Avbestillingspolicy.
Ønsker du å avbestille din time, må dette skje via mail senest 24 timer før avtalt tid. Kanselleringer senere enn 24 timer må belastes i sin helhet.
Slik at jeg kan tilby timen til andre som har behov.